Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Osmaneli İlkokulu

Telefon : 02284612444
Belgegeçer : 02284612444
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://osmaneliio.meb.k12.tr
Adres : HACELOĞLU MAH. GÜNGÖREN SK. NO 36 İÇ KAPI NO 11 OSMANELİ / BİLECİK
VİZYON : Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, okuyan, araştıran, özgüveni gelişmiş, hoş görülü, sosyal paylaşımcı, bilgiye ulaşan ve onu kullanan, çevreye duyarlı, gelecek yüzyılların önderi olacak nesilleri hazırlamaktır.
MİSYON : Zorunlu eğitim çağındaki bütün çocukları hayata ve üst öğrenime hazırlamak amacıyla, nitelikli eğitimi sağlamak. Aile ve sosyal çevrede kaliteyi artıran, sürekli değişime ve gelişime açık. Demokratik, çağdaş ve katılımcı bir nesil yetiştirmek. Gelişimi ve değişimi yakalamış bir kurum kültürü oluşturarak, okulun ve çevrenin imkanlarını ortak kullanarak güç yaratabilen bir kurum olabilmektir.
BAŞARILAR : Okulumuz öğrencileri her Eğitim-Öğretim yılında 1.,2.3. ve 4. sınıflar düzeyinde deneme sınavlarında başarı göstermektedirler. Okulumuz öğrencileri ilçemizde düzenlenen ve İlimiz çapında düzenlenen yarışmalarda başarı gösterirler.

Öğretmen :27
Öğrenci :654
Derslik :9
Kütüphane Kitap Sayısı :7246
Öğretim Şekli :İkili (Şubat 2020´den beri)
Saatler : 07:50 ve 17:50
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğalgaz
Servis :
Ulaşım : İlimiz Bilecik´e 20 dakika aralıklarla dolmuş seferleri vardır. Ayrıca şehirler arası çalışan otobüs seferleri bulunmaktadır. Tren yolu ile de Türkiye´nin her yerine ulaşım imkanı bulunmaktadır
Yerleşim Yeri : Osmaneli ilköğretim Okulu adımız ilçemiz adından almıştır. Bilecik iline 34 km uzaklıkta yer alan ilçemiz 14500 kişilik bir nüfusa sahiptir. Sanayi tesisleri, tarım ve hayvancılık başlıca gelir kaynağıdır. ulaşım imkanları karayolu ve tren yolu ile sağlanmaktadır. İklimi ılıman ve yağışlıdır. Sakarya Nehri tarımın gelişmesine katkıda bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçemiz Osmaneli İlçe sınırlarındadır. Bilecik İlimize 34 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Beyaz Bayrak projesi. Kardeş Okul projesi.
Diğer Hususlar : Şubat 2020´den itibaren Haceloğlu Mahallesindeki binasındadır.
Yazdır :